Céginformáció - Scharlab Magyarország

Védjegyünk a minőség. 3000 féle vegyszer, laboreszközök (műanyag, üveg, gumi és fémáru és szűréstechnikai termékek), védőfelszerelések, kromatográfiához használt fogyóanyagok, laboratóriumi műszerek és berendezések , laborbútorok, tanácsadás egy helyen.

Tisztelt Ügyfelünk, Leendő Partnerünk!


Örömmel értesítjük, hogy a spanyolországi, több, mint 60 éves múltra visszatekintő Scharlau S.L. finomvegyszer gyár önálló magyar képviselete, a Scharlab Magyarország Kft. 2010-ben elkezdte laboráru forgalmazó tevékenységét.

Amit kínálni tudunk Önnek:

Professzionális, barátságos és vevőközpontú kiszolgálás és minőségi termékek széles skálája.
Több, mint 3000 terméket tartalmazó vegyszerkínálatunk védjegye a minőség.
Nagy raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy az általunk forgalmazott vegyszerek jelentős részét 2 napon belül házhoz szállítsuk. Spanyolországi raktárunkban a speciálisabb vegyszerek is megtalálhatóak, így kb. 2-3 hetes szállítási határidővel azok is Önhöz kerülhetnek.
A Scharlau vegyszerek magas minősége közismert, de további garanciát jelent az összes vegyszer mellé csomagolt egyedi műbizonylat (NIST lekövethetőséget biztosítunk).

Mikrobiológiai termékkínálatunk is minden igényt kielégít (dehidratált táptalajok, táptalaj adalékanyagok, kiegészítők, kontakt lemezek, gyorstesztek).

Laboreszközök (műanyag, üveg, gumi és fémáru és szűréstechnikai termékek), védőfelszerelések, kromatográfiához használt fogyóanyagok, műszerek és berendezések , bútorok egyaránt megtalálhatók nálunk.

Termékeinket folyamatosan töltjük fel honlapunkra. Amennyiben nem találja meg azt az eszközt, műszert, vagy vegyszert, amit vásárolni szeretne, kérjük keressen minket, segítünk.


Várjuk jelentkezését elérhetőségeinken:

 Oláh Adél